De nieuwe bewoners zijn positief over de nieuwe start in Terwijde. “Ik voelde me meteen helemaal thuis” vertelde een van hen over haar nieuwe woonplek. Wethouder Geldof gaf aan dat “Utrecht groeit als kool” en heette de bewoners namens de gemeente hartelijk welkom in Utrecht.

Nina en Norah onderdeel van De Melodie

De 44 huurappartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige woongebouwen, Nina en Norah geheten. Samen met 42 eengezinswoningen (allemaal verkocht) vormen zij De Melodie.  De nieuwe bewoners wonen heel centraal, vlak naast het station, de snelweg en tegenover het ziekenhuis in Leidsche Rijn. De woningen waren daarom ook heel snel verhuurd. Nina en Norah liggen in een deel van Terwijde waar de komende jaren nog 500 woningen worden opgeleverd.

Nieuw werkterrein GroenWest

Voor GroenWest is dit project een eerste stap in de wijk Terwijde in Leidsche Rijn. Ook voor de toekomst ziet Karin Verdooren, directeur-bestuurder GroenWest, mogelijkheden: “Wij zijn actief op zoek naar nieuwe projecten in dit gebied. Onze goede financiële positie maakt het mogelijk om ook in de toekomst te blijven bouwen.” Naar het overzicht