Muziekthema: huurders bepalen naam van hun pand

De nieuwe bewoners van De Melodie hebben kunnen kiezen welke naam  het pand waarin zij komen wonen gaat sieren. Ruim 50% heeft een stem uitgebracht. De namen worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening eind dit jaar. De bewoners reageerden enthousiast. Ook Joan Stoc: “Het muziekthema van de wijk en de panden voer ik door in mijn woonkamer. Daar zal soulzanger Jackie Wilson de muur gaan sieren!”

De Melodie

De 44 huurappartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige woongebouwen in project De Melodie. De centraal gelegen appartementen zijn populair en daarom ook heel snel verhuurd. Project De Melodie ligt in een deel van Terwijde waar de komende jaren nog 500 woningen worden opgeleverd. Aannemer BAM Woningbouw heeft gezorgd voor een snel bouwproces. Na ondertekening van de contracten in december 2015, kunnen de huurders nu, negen maanden later, al in hun nieuwe woning.

Eerste stap in de wijk Terwijde

Voor GroenWest is dit het eerste project in Terwijde. Ook voor de toekomst ziet Karin Verdooren mogelijkheden: “Wij zijn actief op zoek naar nieuwe projecten. Vanwege de grote vraag naar sociale huurwoningen willen wij ook in de toekomst blijven bouwen voor onze huurders en woningzoekenden.”

Onderschrift foto: Foto: Ulco Wesselink.  Joan Stoc (rechts) ontvangt haar sleutel van Karin Verdooren in het bijzijn van een familielid en twee medewerkers van GroenWest.Naar het overzicht