Doet u met ons mee?

Als bestuur vinden we het belangrijk om goed contact te hebben met onze huurders. Zo hebben we in 2017 een viertal bijeenkomsten georganiseerd om met huurders te praten over onderwerpen die u belangrijk vindt. Dit was zo interessant dat we vaker bijeenkomsten willen organiseren om te weten wat er speelt. Goede gesprekken met u als huurder helpen ons nog beter uw stem te vertegenwoordigen. We hopen u te zien bij onze activiteiten!

Wat doet de klankbordgroep?

De klankbordgroep komt enkele keren per jaar bij elkaar. Onderwerpen wisselen door het jaar heen. De onderwerpen die het bestuur in samenwerking met GroenWest de komende tijd wil oppakken zijn in ieder geval: duurzaamheid, doorstroming (wonen en zorg), kwetsbare huurders (leefbaarheid) en het ondernemingsplan van GroenWest.

Aan de slag in werkgroepen

Blijkt dat er interesse is om een onderwerp verder uit te diepen, dan starten we een werkgroep die daar mee aan de slag gaat. Benieuwd naar deze nieuwe werkwijze? Kom gerust naar de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep op dinsdag 13 februari. Daar hoort u er meer over.

Agenda

13 februari 19.30 uur         1e Klankbordgroep

6 maart 19.30 uur               Werkgroep Duurzaamheid

7 maart 14.00 uur               Ondernemingsplan

13 maart 14.00 uur             Werkgroep Doorstroming,Senioren met verhuiswensen

28 maart 19.30 uur             Algemene Leden Vergadering

10 april  _____uur              Leefbaarheid

19 april 19.30 uur               2e Klankbordgroep

Aanmelden

Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor onze klankbordgroep en lopende werkgroepen.U kunt zich via info@hv-weidelanden.nl aanmelden voor de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep op dinsdagavond 13 februari vanaf 19.30 uur op het kantoor van Weidelanden in Harmelen. Dan houden we rekening met uw komst. U krijgt een passende onkostenvergoeding voor uw inzet.

Wilt u meer lezen over dit onderwerp? Hier kunt u onze nieuwsbrief als pdf bekijken. 

Blijft u op de hoogte?

Graag willen we u blijven informeren over alle zaken die voor u als huurder van GroenWest van belang zijn. Daarom brengen wij regelmatig een online nieuwsbrief uit met allerlei interessante informatie. Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meldt u dan aan via onze website www.hv-weidelanden.nl of stuur naar info@hv-weidelanden.nl een e-mail. Zo weet u zeker dat u niets mist over huurdersbelangen.

Contactgegevens:

E-mail: info@hv-weidelanden.nl

Telefoon: 0297282670

Postbus 301, 3640 AH Mijdrecht.Naar het overzicht